Headerbild

2015-05-29 - DM-sprint

Linda vann DM-sprinten i D21

2015-05-29 23:51
Linda slog till med ett kanonlopp och vann DM i damernas huvudklass i Trosa ikväll.

Det bjöds på riktigt rolig sprintorientering mitt i centrala Trosa. Det var delvis ganska lurig orientering med kontroller inklämda i skrymslen och vrår.

Linda vann alltdå DM-klassen i D21 och tog en tredjeplats totalt. Mycket imponerande!

Maken Arvid var inte sämre han och klämde till med en seger i H35. Casper K orienterade säkert och tog ett silver i H10. Trea i samma klass blev Peter. Gustav fick på ett mycket fint lopp i H16 och ledde nästan ända in i mål men fick till slut nöja sig med ett silver sex sekunder bakom segraren. Casper H sprang snabbt och säkert även han och tog hem ett brons i H14-klassen gällande DM och blev 4:a totalt i klassen.

Våra vassa damer Marie och Cissi tog hem varsitt silver i D45 respektive D40 medans Eva sprang hem ett brons i D55

IMG_9855

Sprintkungen Arvid stämplar vid sista kontrollen och är på väg mot ett säkert guld i H35

IMG_9848

Alva gör debut på "riktig" tävling och gör det bra. Hon springer in på en 14:e plats.