Headerbild

2013-10-20 - Daladubbeln dag 2

Daladubbeln dag 2 - långpatrull

2013-10-20 22:48
Idag var det långpatrull på schemat. Förutom det rent sportsliga så finns det ytterligare en dimension till denna tävling - utklädningstävlingen.

Många patruller satsar hårdare på utklädningsdelen än själva orienteringen denna dag. För våra patruller var det en mix av utklädnader och vanlig klädsel.

Det som var samma för alla var det kyliga vädret på morgonen. -8 grader mötte oss när vi anlände till TC. Men det var strålande solsken och vindstilla även idag så det fanns inget att klaga på.

 

Resultat långpatrull

Sammanlagt resultat

 

 

IMG_8593

H10-grabbarna sprang sin bana utklädda som sotare. De hade bra fart i skogen och gick in på en fin 20:e plats i sammandraget.

 

IMG_8583

Ludde och Casper valde att enbart satsa stenhårt på själva loppet. De lyckades bra och tog en 10:e plats totalt i tävlingen.

 

IMG_8585

Även Gurra och Pontus gick på samma linje och sprang i sina vanliga kläder. De slutade på en total 16:e plats. 

 

IMG_8594

Detsamma gjorde även patrullen med Katrineholmskillen Karl samt vår Joel. de belade en slutlig 63:e plats i det totala resultatet. Här sprang Albert in på en 61:a plats tillsammans med Thornell från Surahammar.

 

IMG_8602

Sverigetjejerna Stina och Emma hade en lång dag i skogen. De var ute i nästan 1 timme och 45 minuter i på sin långa bana. De var i alla fall glada och nöjda vid målgång. Slutplacering 69.

 

Dag 2 - spelare

Våra Amerikanska fotbollsspelare Jossan och Wilma trivdes i sin utstyrsel för dagen och hade haft en trevlig vistelse i skogen. Slutplacering 48:a.

 

Dag 2 - cheerleaders

Cheerleadarna underhöll publik och tävlande med sina noggrant inövade ramsor och danssteg. Succeé helt enkelt!

 

Resultat långpatrull

Sammanlagt resultat

.

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in