Headerbild

2014-09-27 - Mälarmårdsdubbeln

Linda vann D21 på Mälarmårdsdubbeln

2014-09-27 19:59
Linda svarade återigen för ett mycket bra lopp och vann dagens D21-klass klart före en rad etablerade D21-löpare. Imponerande löpning!

Sikten var mycket god i terrängen strax utanför Bie. Men marken var delvis stenbunden och med relativt hög undervegetation på sina ställen. Man fick inget gratis utan var tvungen att kämpa hela tiden. Det hindrade inte Linda från att flyga ifrån sina konkurrenter i D21 idag. Linda springer normalt i D35 vilket gör segern extra bra.

Banorna för de yngsta ungdomarna var lite svårare än vad vi normalt är vana med. Kontrollerna satt en bra bit från ledstången i både H- och D-10. Men våra ungdomar visade att de behärskar även lite svårare orientering och presterade som alltid mycket bra.

Dagens tävling var också den sista i vårat poängpris. Då Ludde var sjuk och var kvar på hemmaplan hade Gurra chansen att komma ifatt. Gurra hade dock inte en av sina bättre dagar utan småbommade lite längs hela banan vilket betydde att Ludde kunde ta hem slutsegern i år igen. Grattis!

Resultat dagens tävling

Slutresultat ungdomarnas poängpris

Slutresultat vuxnas poängpris

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in