Headerbild

2014-09-14 - stafett-DM

DM-stafetten

2014-09-14 21:45
Strax utanför Oxelösund avgjordes idag DM-stafetten. Vi hade sju lag med på startlinjen. Vi fick med oss ett guld i H16 samt två silvermedaljer i veteranklasserna.

Det bjöds på ganska klurig orientering i en fysisk krävande terräng med bitvis hög undervegetation och många små höjdpartier som skulle passeras. Man fick inget gratis utan var hela tiden tvungen att kämpa på rejält för att ta sig framåt.

 

D12

D12-tjejerna med Jossan, Lina, Filippa, Agnes och Ingrid var glada och förväntansfulla innan start. Inledningen blev tuff och Jossan bommar rejält på förstasträckan. De andra tjejerna går sedan mycket bra och de är bara sekunder från att knipa en bronspeng, men landar till slut på femteplats efter en sträckseger av Ingrid på sistasträckan.

 

H12

Även H12-grabbarna med Anton, Rasmus, Pablo, Arvid och Joel når en fin femteplats efter bra genomförda lopp. Anton får till ett topplopp på förstasträckan och är bara sekunder från att ta sträcksegern.

 

H16

H16-laget innehöll allt utom just H16-killar :) Laget bestod av Ludde, Casper, Stina, Emma och Gurra. De tog en förkrossande seger då deras huvudkonkurrent Nyköpings OK hade sjukdom i laget.

 

D120

Våra vassa D120-tjejer Eva, Marie och Linda sprang bra och knep en silverpeng bara fem minuter efter det stjärnfyllda SNO-laget. Linda gjorde ett riktigt kanonlopp och knappade in 1,5 minuter på Katta Borg på sistasträckan. Vårat andralag med Erika, Helen och Katarina gjorde även de en mycket fin insats och inkasserade en femteplats.

 

H120

Starten har precis gått i H120 och Magnus intar direkt en tätposition. Arvid skymtar strax bakom. De har samma bana och kör gemensamt runt och växlar bara sekunder bakom ledande Nyköpings OK. Henrik för sedan upp Tor lag 1 till ledningen och skickar ut Jörgen i ledning med några sekunder före Nylöpings OK med Per Ek. Jörgen lyckas inte förvalta det fina utgångsläget utan distanseras rejält och laget får nöja sig med en silverpeng. Tor lag 2 med Tomas och Roger gör två stabila lopp och går in på en sjätteplats.

 

Resultat

.

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in