Headerbild

2014-09-13 - Medeldistans-DM

60 torare deltog i medeldistans-DM

2014-09-13 23:54
28 st av de 60 var ungdomar. Några av dem deltog för första gången på en tävling. Kul! Vi tog inget guld idag men nio medaljer fick vi ändå med oss hem.

Medaljerna i all ära men det var den stora skaran ungdomar som var med på tävlingen idag som var den stora behållningen. Det är stort att springa i en annan skog än Ektorp för första gången.

Det gick riktigt bra för de allra flesta och det är också trevligt att se att fler och fler ungdomar nu börjar etablera sig som erfarna tävlingslöpare.

Medel-DM

Casper, Ludde och Rasmus tillhör gruppen som tävlar allra mest bland våra ungdomar. Det är ofta dubbla tävlingar varje helg för dem. Här ses de nöjda på väg till duschen efter väl genomförda lopp.

Tyvärr saknades en kontroll i skogen vilket medförde att sex klasser fick strykas. Ingen av ungdomsklasserna berördes dock.

Resultat

Detta var också näst sista deltävlingen i poängpriset. Den sista deltävlingen avgörs i samband med Mälarmårdsdubbeln den 27 september.

I ungdomarnas poängpris leder Ludde och det är klart att han kommer att vinna, men frågan är om han kommer att vinna själv eller om det blir delad seger med Gurra. Gurra måste i så fall vinna sista deltävlingen och Ludde får då max ta hem 98 poäng annars står Ludde som ensam slutsegrare.

I de vuxnas poängpris leder Anita alltjämt. Det är bara Jörgen som har chansen att gå om henne inför sista deltävlingen. 

Delresultat vuxnas poängpris - 2014-09-13

Delresultat ungdomarnas poängpris - 2014-09-13

 

.

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in