Headerbild

2011-10-16 - Daladubbeln

Vilken härlig helg vi hade i Karlsbyheden strax norr om Falun. I ett strålande höstväder avgjordes årets Daladubbel och vi hade fem patruller på plats. Totalt deltog drygt 900 patruller vilket betyder ca 1800 deltagande ungdomar i åldrarna 10-20 år. 

På lördagen körs en tvåmannastafett och på söndagen genomför man en patrullöpning med nära nog dubbelt så långa banor som normalt. Båda dagarnas resultat läggs sedan ihop. En riktigt utmanande helg! På söndagen är det också en utklädnadstävling där man korar de fyra "bäst" utklädda patrullerna. Den tävlingen är dock valfri att deltaga i - men mycket uppskattad av både deltagare och publik. 

Resultatet från tävlingarna kan ni se på nedanstående länk.

 

Resultat

 

Foton och kort referat för våra patruller kan ni se här nedan: 

 

1

Jossan sprang tillsammans med Malin från Ärla IF. De båda svarade för två jämna dagar och slutade på en 18:e plats av 72 deltagande patruller. De är bara nio år och har nu skaffat sig lite bra erfarenhet inför nästa års tävling då de får deltaga i samma klass.

 

2

På långpatrullen var tjejerna utklädda till brandmän. 

 

Eric o Ludvig

Eric och Ludvig som deltog förra året gjorde en strong insats och knep en fin 12:e plats av 71 lag. Efter första dagen låg de 7:a.

 

Utklädd Ludvig o Eric

Under natten till söndagen genomgick grabbarna en rejäl förvandling och vaknade upp som hårdrocksstjärnor. 

 

3

Anton W och Anton J var glada efter en mycket lyckad helg. I den hårda konkurrensen sprang de in på en mycket bra 49:e placering. Betänk att killarna bara är åtta respektive nio år gamla. 

 

4

De vanligtvis mycket snälla och beskedliga killarna bytte skepnad till söndagens patrullöpning och sprang runt banan som inbrottstjuvar. 

 

Stina o Emma

Emma och Stina kämpade på bra båda dagarna. Efter stafetten där båda gjorde en fin insats så låg de på en 51:a plats av 115 lag.

 

Utklädd Emma o Stina

Långpatrullen blev en utmaning för Prins Daniel och Victoria som sprang i långklänning och dessutom är höggravid. De hade en tuff dag i skogen och var ute i 97 minuter på sin bana. De slutade på en 82:a plats.

 

Spurt Stina o Emma

En till som hade det tufft var SÄPO-killen som var tvungen att ligga hack i häl på Victoria och Daniel hela dagen. Här ses paret vinkande på väg mot målet. 

 

Lina o Elin

Häxorna Elin och Lina var skräckinjagande och tillsammans med Klara OK Tors främsta supporters under dagarna.

 

Gurra o Pontus

Gurra och Pontus från Ärla IF bildade en patrull. I den H12-tuffa klassen med 128 patruller hamnade de till slut på en 18:e plats. Killarna satsade mer på orienteringen än utklädnadstävlingen och var sig själva både under lördagen och söndagen. 

 

Hela gänget - nästan

Nästan hela vårat gäng efter lördagen stafett.  

 

5

Orienterare i en något annorlunda utstyrsel. 

 

Det var sammanfattningsvis en mycket rolig avslutning på tävlingssäsongen.

 

Läs mer på Daladubbelns hemsida. Här finns också en mängd bilder upplagda.

 

 

 

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in