Headerbild

Formulär för ansökan

Är du intresserad av att börja orientera eller är nyinflyttad orienterare i stan får du gärna besöka oss i klubblokalen i Ektorp (Torshälla) eller ta kontakt på annat sätt.

 

Naturligtvis får du komma och prova på några gånger för att se om klubben uppfyller dina önskemål. Önskar du bli medlem kan du fylla i en ansökan enligt nedan.

 

Önskar du kvitto på din inbetalning kontakta då vår kassör goran.borjeskog@telia.com

  

Dataskyddsregler inom EU (GDPR)
Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens.

Uppförandekod för behandling av personuppgifter.
Föreningen har en Integritetspolicy som beskriver hur hanteringen av personuppgifter sker inom föreningens verksamhet. I samband med medlemsansökan så lämnar du samtycke att föreningen får hantera dina personuppgifter i enlighet med Integritetspolicyn.


Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Länk till vår integitetspolicy finns här.

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in