Headerbild

Tiomila

2022-02-02 i Allmänt

Vi vill ha med dig i vår Tiomilasatsning i år! OK Tor gör en rivstart in i 2022 för att vi alla skall återupptäcka glädjen och gemenskapen i orienteringsfamiljen. Vi vill väldigt gärna att du är med på den resan!

Ambitionen är att vi representeras av ett herrlag, ett damlag och gärna två ungdomslag när Tiomila gör återstart efter pandemin.

Vi kommer att sy ihop en hel del saker kopplat till Tiomila i år för att göra detta till ett riktigt roligt klubbevent såväl inför som på plats!

  • Vi har planer på dedikerade Tiomilaträningar, eventuellt även läger.
  • Vi kommer också att öronmärka vissa tävlingar där vi träffas och springer som uppladdning inför Tiomila och sporrar varandra
  • Vi kommer att se över möjligheten att engagera trivselkommittén i att sprida stämning på utvalda träningar och på plats på Tiomila
  • Vi tittar även på att ta fram en ny OK TOR tävlings-tröja för stafetten, som de som deltar i ett lag kommer att få. Kanske blir detta också en inspiration för ny design till ordinarie tävlingdressGå in och bekräfta ditt intresse på på Eventor här. Vi har ambitionen att ALLA ungdomar som vill vara med ska få en plats. För dam och herrklasserna kan det bli en sporrande konkurrens men där alla är välkomna att vara med på resan (träningarna, tävlingarna och hejandes fram våra lag på Tiomila)!

Se mer på Tiomilas hemsida. Inbjudan finner ni också här.

Hälsningar Tränings- och Tävlingskommittén

Genom Mikael Andersson

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in