Headerbild

Välkommen till medlemsträff 12 september

2022-09-02 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi träffas för att diskutera OK Tors framtida verksamhet med träning, tävling och egna arrangemang. Välkommen till Ektorp måndag den 12 september kl 18.

Styrelsen, tävlingsledningen för Swedish League och Tränings- och tävlingskommittén hälsar alla OK Tors medlemmar välkommna till en kväll där vi diskuterar OK Tors framtida verksamhet.

Ungdomsverksamheten har varit OK Tors fokus de senaste åren och vi pratar om hur verksamheten kan utvecklas, men också hur vi lockar fler medlemmar, både barn och vuxna, till både träning och tävling.

Något att verkligen se fram emot är att OK Tor arrangerar Swedish League 6-7 maj 2023! Att få arrangera en tävling med svensk och internationell orienteringselit på plats är ju fantastiskt spännande och kul. Samtidigt med elittävlingen arrangerar vi även en publiktävling, Torfejden 2023. Tävlingsledningen informerar om arrangemanget.

Det är ju viktigt att ta med sig alla samlade erfarenheter in i ett arrangemang. Därför kommer vi också att prata om Torfejden som vi nyss har genomfört - ekonomiskt utfall, vad som fungerade bra och vad som kan förändras i kommande arrengemang.

Trivselkommitténs bjuder på enklare förtäring, gärna föranmälan på info@oktor.se

Välkommen!

Adress

OK Tor - Orientering Ektorpsvägen 16 64431 Torshälla

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@oktor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in